Warning: Declaration of SLB_Lightbox::_options() should be compatible with SLB_Base::_options($options_config = NULL) in /var/www/vhosts/zip2gether.nl/httpdocs/wp-content/plugins/simple-lightbox/controller.php on line 7 Warning: Declaration of SLB_Themes::_options() should be compatible with SLB_Base::_options($options_config = NULL) in /var/www/vhosts/zip2gether.nl/httpdocs/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.themes.php on line 9 China import and Export Fair 2015 • My CMS

China import and Export Fair 2015

Warning: Declaration of SLB_Content_Handlers::get() should be compatible with SLB_Base_Collection::get($args = NULL) in /var/www/vhosts/zip2gether.nl/httpdocs/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.content_handlers.php on line 281

Vanaf 15 april is het weer zover: dan vindt de 117e editie plaats van China’s grootste handelsbeurs, de China import and Export Fair; beter bekend als de Canton Fair. Twee keer per jaar strijkt de beurs neer in Canton (Guangzhou): in de lente (springfair) en in de herfst (autumnfair). De beurs bestaat al sinds 1957 en wordt gehouden in Canton (Guangzhou) wordt gesteund door het ministerie van commercie van China en het gouvernement van de provincie Guangdong.

Programma
De beurs die dit jaar plaatsvindt wordt opgesplitst in 3 fases, elk met hun eigen producten die aan bod komen.

Fase 1 – 15 t/m 19 april 2015
(Huishoudelijke) elektronica – verlichting – voertuigen & onderdelen – machines – gereedschap – energiebronnen – chemische producten – bouwmaterialen.

Fase 2 –  23 t/m 27 april 2015
Consumentengoederen – huishoudelijke decoraties – geschenken.

Fase 3 – 1 t/m 5 mei 2015
Kantoorartikelen – tassen – recreatiegoederen – voedsel – medicijnen – medisch apparatuur – gezondheidsproducten – textiel & kleding – schoenen.

 Bekijk hier het volledige programma en hier de plattegrond van de beurshal. 

 

Interessante kengetallen:

  • Oppervlakte exhibitieruimte: 1.125.000 m2
  • Aantal stands: circa 55.800
  • Variëteit: meer dan 150.000 producten
  • Zakelijke omzet: 348,3 miljoen USD*
  • Aantal bezoekers: 215.436 personen*
  • Standhouders: meer dan 22.000 verschillende standhouders, waarvan 20.816 uit China en 395 internationaal.*

*Gegevens o.b.v. de 111e Canton Fair 

 

Taal
De beurs is niet alleen qua omvang maar ook qua culturele diversiteit fascinerend te noemen. Een bezoek aan de beurs kan cultuurverschillen met zich meebrengen. Wanneer men onbekend is met de Chinese taal of cultuur of men wil wilt de beurs efficiënt bezoeken, dan adviseren wij een gids/tolk in de arm te nemen. Dit geeft veel gemak waardoor je als bezoeker doelgericht zaken kunt doen of een goede indruk krijgen van de beurs en van China.

Verblijf
Tijdens de beurs is de stad Guangzhou in de ban van de Canton Fair. Doordat Omdat het een halfjaarlijks terugkerend evenement is, is de stad voorbereid en capabel voor de grote bezoekersaantallen. Naast de bekende hotelketens zoals het Ritz Carlton, het Hilton, en de Shangri-La, Holiday Inn kan men ook kiezen voor een meer authentieke B&B.

Tour
De beurs is uitstekend te combineren met toeristische activiteiten. Zo heeft Guangzhou bekende bezienswaardigheden zoals de Zes Bodhibomentempel, Canton Tower en de Sacred Heart kathedraal.
Voor degene die de smaak te pakken hebben en meer China willen, zijn plaatsen zoals Guilin/Yangshuo en Hong Kong prima te combineren met Guangzhou.

Handelsmissie
Mocht u de Canton Fair (of een andere beurs in China) willen bezoeken, dan kunnen wij uw zakenreis in zijn geheel coördineren. Wij boeken uw vliegtickets; we reserveren een hotel naar keuze; we zorgen voor vervoer van het hotel naar uw leverancier of naar de beurs. We kunnen daarnaast zelfs een persoonlijke betrouwbare tolk/gids voor u regelen, die u de gehele reis bijstaat. Neem contact met ons op om uw specifieke plannen en wensen te bespreken. http://zip2gether.nl/services/handelsmissie/

Deel: