Warning: Declaration of SLB_Lightbox::_options() should be compatible with SLB_Base::_options($options_config = NULL) in /var/www/vhosts/zip2gether.nl/httpdocs/wp-content/plugins/simple-lightbox/controller.php on line 7 Warning: Declaration of SLB_Themes::_options() should be compatible with SLB_Base::_options($options_config = NULL) in /var/www/vhosts/zip2gether.nl/httpdocs/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.themes.php on line 9 Sourcing, Screening & Matchmaking – My CMS
Warning: Declaration of SLB_Content_Handlers::get() should be compatible with SLB_Base_Collection::get($args = NULL) in /var/www/vhosts/zip2gether.nl/httpdocs/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.content_handlers.php on line 281

Sourcing, Checking & Matchmaking

U loopt met een goed idee in uw hoofd. U gelooft dat dit idee een gat in de markt kan zijn. U denkt aan China vanwege de lage kostprijs. U weet alleen niet waar u een betrouwbare leverancier in China kunt vinden, die uw product kan produceren zoals u het wilt hebben. U vraagt zich af: Wie kan mij hierbij helpen? Juist! Zip2gether!

Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij contact met u op voor verdere inhoudelijke gegevens en specificaties van uw product. Deze informatie is essentieel om een goede match voor u te vinden. Wat voor informaties hebben we dan nodig? Denk aan bijvoorbeeld gedetailleerde omschrijving van uw product (afmeting, kleur, technische kenmerken, materiaal etcetera). Als het mogelijk is, zouden we zelfs graag een beeldmateriaal van uw product willen ontvangen. Uw ordervolume is ook van belang. Met deze informatie gaan wij met behulp van ons uitgebreide contactennetwerk in China meerdere potentiële leveranciers voor u vinden.

Nadat we de potentiële leveranciers hebben gevonden, scannen we deze leveranciers op betrouwbaarheid, exportervaringen naar het Westen, managementniveau, productieomgeving en natuurlijk prijs-kwaliteitverhouding. Vervolgens krijgt u van ons een onderzoeksrapport met hierin kort de omschrijving van de potentiële leveranciers en natuurlijk de prijsopgaven van de leveranciers.

Op basis van de resultaten uit de leveranciersscan rolt er uiteindelijk één leverancier uit, die wij u aanraden om de samenwerking mee aan te gaan. Wilt u vervolgens, dat wij het importtraject voor u gaan begeleiden, dan kunnen wij uw persoonlijke importconsultant worden. Klik hier om meer te lezen over importbegeleiding.